Duo daten

datingEr is op 20 december een bijzondere kerstavond in Heerhugowaard, je kunt als single tussen de 30 en 80 jaar namelijk op die avond duo-daten. Tijdens de duo-date is er swingende live muziek waarop gedanst kan worden. Duo daten begint steeds populairder te worden, omdat je op die manier niet alleen naar een date hoeft, en altijd iemand hebt op wie je kunt leunen. Enige nadeel, als je partner in crime een geweldige date heeft, en jij niet.

Twee dames

Tijdens het duo daten schuiven twee dames telkens een tafel op na 10 minuten, wanneer er een click is ontstaan tussen twee of meer mensen kan er tijdens de pauzes gekletst worden of zelfs een nummer uitgewisseld. De manier van kennismaken is minder gedwongen dan de normale dates, zeker bij de wat oudere mensen is er een bepaalde gereserveerdheid in de meeste gevallen om op date te gaan. Wanneer je met twee dames begint en telkens twee heren ontmoet is de sfeer minder gedwongen waardoor er gemakkelijker gekletst wordt.

Niet in de buurt van Heerhugowaard?

Wie niet in de buurt van Heerhugowaard woont, kan er ook gewoon voor kiezen om op een datingsite te gaan kijken. Vergelijk de sites eerst goed met elkaar voordat je ergens inschrijft, na een goede vergelijking weet je zeker dat deze site aan (bijna) al je eisen voldoet.

Share This Post